logo medifit

Galileo 2000


Galileo2000 is al 10 jaar toonaangevend als leverancier van innovatieve apparatuur voor training en revalidatie. Voor de komende jaren is het doel de voorsprong op kwaliteit en kennis verder uit te breiden.

Vibratietraining
De Galileo apparatuur is wereldleider op gebied van professionele vibratietraining. De verkoop en ontwikkeling van de unieke Galileo methode, waarmee training- en revalidatiedoelen sneller en effectiever kunnen worden bereikt, bevindt zich nog steeds in een stijgende lijn.

Powertraining
De Vertimax is een apparaat voor het verbeteren van spierkracht, vermogen, explosiviteit en stabiliteit. De Vertimax is de snelste opbouwer van sport gerelateerd vermogen en biedt honderden laagdrempelige trainingsmogelijkheden.

galileokleinKracht Testen
Galileo2000 heeft het testen van sprongkracht betaalbaar gemaakt. Voor het optimaliseren van een training en revalidatieprogramma is objectieve informatie van essentieel belang. Het kracht platform geeft die informatie binnen een minuut.

Supertraining
Wijlen Mel Siff was een wetenschapper met de voeten in de praktijkgrond. Het boek 'Supertraining' is een weerspiegeling van zijn inzicht en veelzijdigheid. Het boek biedt een indrukwekkend overzicht van algemene fysiologie en trainingsleer, praktisch wetenschappelijke experimenten en de praktijk. 'Supertraining' is een onmisbaar document in de bibliotheek van toptrainers en therapeuten.